Beste student,

Mijn naam is Marinka Klein Wentink. Voor mijn bachelor Toegepaste Psychologie doe ik afstudeeronderzoek naar studentenwelzijn onder verschillende type studenten. Studentenwelzijn is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Onderzoeken wijzen zorgelijke resultaten over studentenwelzijn uit. Toch ontbreken er nog een heleboel gegevens. Omdat het verbeteren van studentenwelzijn belangrijk is, is jouw deelname aan de vragenlijst van belang!

Met een klein beetje van je tijd help je mij enorm met mijn onderzoek en draag je bij aan inzicht in een belangrijk onderwerp. Het invullen van de vragenlijst duurt 15-35 minuten en bestaat uit 5 onderdelen. Deelname is volledig anoniem en er wordt vertrouwelijk met je antwoorden omgegaan.

Voor mijn onderzoek heb ik zowel hoogsensitieve studenten als studenten die dat niet zijn nodig. Zo krijgen we een representatief beeld.

Dus, ben je 18 jaar of ouder en volg je momenteel een mbo-, hbo- of wo-opleiding, dan ben ik op zoek naar jou en je medestudenten!

Via onderstaande link kan je deelnemen aan het onderzoek, alvast bedankt!

https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eA5TrUfa6yNSFsa

 

Please follow and like us:

Pin It on Pinterest