Programma:

12.15 deur open
12.30 uitgebreid lunchbuffet
13.15 naar de zaal
13.30 kerncollege
14.30 overhandiging 1e exemplaar
14.45 boeken afhalen en napraten
16.30 Einde borrel

Deur open
Het PresentatieEvent vindt plaats op de 5e etage van Warenhuis Vanderveen in Assen. Het adres is Koopmansplein 16. Attentie: alleen de ingang aan het Koopmansplein is geopend, omdat het warenhuis zelf die dag gesloten is.
Voor de ingang staat de inschrijftafel. Neem de factuur mee als toegangsbewijs (en bewaar deze voor het afhalen van je bestelde boek) of meld je aan met je naam waarmee je inschreven bent.
De deur is geopend van 12.15 tot 13.00 uur (het buffet sluit namelijk om 13.15 uur).

Parkeren
Warenhuis Vanderveen bevindt zich op 10 minuten loopafstand van station Assen. Kom je met de auto dan kun je parkeren in parkeergarage De Nieuwe Kolk aan de Weierstraat (afslag 33 A28, richting centrum, aan het eind van VaartZZ linksaf). Of in parkeergarage Drents Museum aan de Torenlaan.

Lunchbuffet
Het lunchbuffet is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit twee soorten soep, kroketten, rauwkost, diverse broodsoorten, diverse soorten hartig en zoet beleg, twee salades en verschillende dranken. Het buffet is geopend van 12.30 tot 13.15 uur. Dieetwensen kun je doorgeven op info@hoogsensitief.nl voor 11 september.

Kerncollege
Om 13.30 uur begint het kerncollege Hoogsensitieve kinderen. Ik belicht in een uur tijd de hoofdlijnen van het boek, zoals de kenmerken, het gedrag, de prachtige en lastige aspecten en de praktische adviezen. Mijn kennis hierover is gebaseerd op wetenschappelijke literatuur en mijn onderzoek onder ruim 700 hoogsensitieve kinderen en 2000 volwassenen. Interessant voor mensen die nog weinig weten van hoogsensitiviteit én voor mensen die verdieping zoeken.

Overhandiging
Het eerste exemplaar van “Hoogsensitieve kinderen” wordt overhandigd aan de Landelijke Oudervereniging Balans. Harriët van de Kamp neemt namens de organisatie het boek in ontvangst.

Afhalen boeken
Vanaf kwart voor drie kun je bestelde boeken afhalen op vertoon van de factuur of onder vermelding van je naam. Desgewenst kan je je boek laten signeren. Je bent van harte uitgenodigd na te praten onder het genot van een drankje, op eigen rekening te bestellen bij de bar.

Verhinderd
Ben je verhinderd dan kan je iemand anders in je plaats laten gaan. Laat dat wel even weten ivm toegang. Restitutie is helaas niet mogelijk in verband met gemaakte kosten.

Please follow and like us:

Pin It on Pinterest