HSP en probleemhantering

Doe mee aan het onderzoek en krijg het E-book ‘’HSP en werk’’ cadeau! Daarbij maak je ook nog kans op het nieuwe boek van Esther Bergsma ‘’Het hoogsensitieve brein’’.

We willen graag weten hoe werkende hoogsensitieve personen omgaan met lastige situaties.

Problemen

Deze wereld is een hectische wereld, alles gaat steeds sneller en dingen veranderen voortdurend. Mensen komen voor veel verschillende probleemsituaties te staan, waarbij iedereen anders reageert. Wanneer problemen niet op de juiste manier worden aangepakt kan dat leiden tot stress. In verschillende onderzoeken over hoogsensitiviteit wordt bekeken hoe hoogsensitieve personen omgaan met het probleem van overprikkeling. Echter is er nog weinig bekend over de manier waarop hoogsensitieve personen met algemene problemen en stressvolle situaties in het dagelijks leven omgaan.

Afstuderen

Voor haar afstudeeronderzoek verdiept Anne Kieft, student toegepaste Psychologie, zich in de manier waarop werkende hoogsensitieve mensen omgaan met problemen of stressvolle situaties in het dagelijks leven.

Daarvoor vraagt ze jouw medewerking.

Onderzoek

Het onderzoek bestaat uit twee delen. Eerst willen wij je vragen onderstaande enquête in te vullen. De enquête wordt gebruikt om een selectie te maken van een aantal personen die binnen de doelgroep vallen. Aan het einde van de vragenlijst worden een aantal persoonlijke gegevens gevraagd. Indien je binnen de doelgroep valt zijn die gegevens nodig om je via de post een vragenlijst toe te sturen.

Alle gegevens van het onderzoek worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en jouw naam zal nooit gekoppeld worden aan het onderzoek. Je privacy en anonimiteit worden volledig gewaarborgd.

Hierbij de link voor de enquête, die zal ongeveer 10 minuten duren. Alvast bedankt voor je deelname.

 

 

Please follow and like us:

Pin It on Pinterest