(0592) 861 792 info@hoogsensitief.nl

Ervaar hoe je hoogsensitiviteit als kwaliteit benut!

Hooray!
HSP Day

Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert Hoogsensitief.NL de derde HSP Day. Een dag vol variatie aan informatie, inspiratie en compassie. Voor hooggevoelige mensen, zij die erbij betrokken of in geïnteresseerd zijn en zij die beroepsmatig met hoogsensitiviteit te maken hebben.

Het thema in 2020 is “Gelukkig Hoogsensitief”.

HSP Colloquium
Hoogsensitiviteit en wetenschap

In het HSP Colloquium krijg je in een dag alle wetenschappelijke informatie over Hoogsensitiviteit binnen het thema. Die kennis kan je direct gebruiken voor jouw werk: of je nu zelf hoogsensitief bent of hoogsensitieve mensen of kinderen begeleidt.

 

Training professionals
Begrijp & Begeleid

In de vijfdaagse training “Begrijp & Begeleid kinderen met hoogsensitiviteit” wordt ingegaan op de wetenschappelijke basis van hoogsensitiviteit en leer je het gedrag van hoogsensitieve kinderen op een andere manier bekijken en begeleiden. Professionals die (ook) werken met hoogsensitieve kinderen en hun ouders verdiepen met deze training hun kennis en vaardigheden.

Gastpresentatie
Hoogsensitiviteit

Er is nog weinig bekend over deze persoonseigenschap. Profiteer daarom van de voordelige voorwaarden om een gastpresentatie bij jouw school, instelling, branche of vereniging te faciliteren. Bekijk filmpje  om een indicatie van de presentatie te krijgen. Ouders, leerkrachten, managers, pedagogisch medewerkers, HR-adviseurs, ondernemers en vele anderen kunnen vrijblijvend informeren naar de voorwaarden.

Online-training
Gelukkig Hoogsensitief

Leer je sensitiviteit kennen, accepteren en als kwaliteit gebruiken. Veel hoogsensitieve personen zijn zelfkritisch, vooral voor anderen aan het zorgen en snel moe.

In deze training leer je de mooie kanten van je hoogsensitiviteit kennen. Daarvoor gebruiken we het Z-kwadrant voor Hoogsensitiviteit.

Online-training
Begrijp & Begeleid

“Begrijp & Begeleid hoogsensitieve kinderen” Dat is de titel van de online-training speciaal voor ouders van hoogsensitieve kinderen. In 18 behapbare lessen verdiepen deelnemers hun inzicht, verbeteren ze hun handelingsbekwaamheid en verhogen hun reflectievermogen. Lees verder over de inhoud van deze populaire training.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Hoogsensitief.NL gaat elke maand in op een ander aspect van hoogsensitiviteit. Overprikkeling, slapen, eten, werk, relaties, burn-out etc. Mis niets en schrijf je in.