Ervaar hoe je hoogsensitiviteit als kwaliteit benut!

Kernopleiding
HSP Coach

In deze vijfdaagse opleiding verdiepen coaches en therapeuten zich in de achtergronden van hoogsensitiviteit. Zodat zij hun hoogsensitieve klanten gerichten en effectiever kunnen begeleiden.

Masterclass
Hoogsensitiviteitsanalyse voor professionals

In deze masterclass krijg je uitleg over de nieuwe hoogsensitiviteitsanalyse; welke wetenschappelijke inzichten erin verwerkt zitten, hoe het je kan helpen beter zicht te krijgen op de hoogsensitiviteit van je klanten (zowel volwassenen als kinderen) en hoe je de analyse in de praktijk kunt gebruiken.

 

Kernopleiding
HSK Coach

In de vijfdaagse opleiding voor professionals die (ook) werken met hoogsensitieve kinderen en hun ouder, wordt ingegaan op de wetenschappelijke basis van hoogsensitiviteit en leer je het gedrag van hoogsensitieve kinderen op een andere manier bekijken en begeleiden.

HSP Colloquium
Hoogsensitiviteit en wetenschap

In het HSP Colloquium krijg je in een dag alle wetenschappelijke informatie over Hoogsensitiviteit binnen het thema. Die kennis kan je direct gebruiken voor jouw werk: of je nu zelf hoogsensitief bent of hoogsensitieve mensen of kinderen begeleidt.

 

Online-training
Gelukkig Hoogsensitief

Leer je sensitiviteit kennen, accepteren en als kwaliteit gebruiken. Veel hoogsensitieve personen zijn zelfkritisch, vooral voor anderen aan het zorgen en snel moe.

In deze training leer je de mooie kanten van je hoogsensitiviteit kennen. Daarvoor gebruiken we het Z-kwadrant voor Hoogsensitiviteit.

Online-training
Begrijp & Begeleid

In 18 behapbare lessen verdiepen ouders hun inzicht in hun hoogsensitieve kind. Waar is het kind precies gevoelig voor en hoe kun je ze het beste begeleiden bij de verschillende uitdagingen?

Lees verder over de inhoud van deze praktische en populaire online-training.

Gastpresentatie
Hoogsensitiviteit

Er is nog weinig bekend over dit temperament (eigenschap). Profiteer daarom van de aantrekkelijke voorwaarden om een gastpresentatie bij jouw instelling, branche of vereniging te faciliteren. Bekijk filmpje  om een indicatie van de presentatie te krijgen. Ouders, leerkrachten, managers, pedagogisch medewerkers, HR-adviseurs, ondernemers en vele anderen kunnen vrijblijvend informeren naar de voorwaarden.

Hooray!
HSP Day

De jaarlijkse HSP Day is in 2020 helaas door corona gestuit. Een dag vol variatie aan informatie, inspiratie en compassie. Voor hooggevoelige mensen, zij die erbij betrokken of in geïnteresseerd zijn en zij die beroepsmatig met hoogsensitiviteit te maken hebben. Belangrijkste element; elkaar in een prikkelluwe setting ontmoeten. Zodra dit weer ontspannen mogelijk is, organiseren we de volgende editie.

Gratis e-book 
10 tips voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Je hoogsensitieve kind raakt makkelijk overprikkeld. Dan wordt het boos, onhandelbaar of barst het ‘om niets’ in huilen uit.

Ik weet uit eigen ervaring hoe zwaar dat is. Daarom deel ik graag mijn beste tips met jou.
Tien tips die een wereld van verschil kunnen maken.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrieven informeren drie verschillende groepen lezers periodiek: ouders van hoogsensitieve kinderen, professionals die met of voor hooggevoelige personen werken en HSP in zijn algemeen. Je mag ze natuurlijk ook alle drie ontvangen. Je leest over diverse aspecten van hoogsensitiviteit, zoals overprikkeling, slapen, eten, werk, relaties, burn-out etc. Soms tref je er aanbevelingen aan voor boeken, blogs, video’s, evenementen of tijdschriften. Mis niets en schrijf je in.

Pin It on Pinterest