(0592) 861 792 info@hoogsensitief.nl

Ervaar hoe je hoogsensitiviteit als kwaliteit benut!

Gelukkig versie titelOnline-training

Gelukkig Hoogsensitief

Leer je sensitiviteit kennen, accepteren en als kwaliteit gebruiken. Veel hoogsensitieve personen zijn zelfkritisch, vooral voor anderen aan het zorgen en snel moe. In deze training leer je de mooie kanten van je hoogsensitiviteit kennen. Daarvoor gebruiken we het Z-kwadrant voor Hoogsensitiviteit.

Meer informatie

 

 

counselling volwass tekst

Counselling volwassenen

Jouw hoogsensitiviteit als kracht. Maak gebruik van juist die unieke voordelen. Dankzij een counsellingstraject (zowel persoonlijk als via bijvoorbeeld Skype) spiegel jij jouw persoonlijke situatie. De counsellor laat je inzien hoe jij jouw positieve eigenschappen gebruikt om 1) jezelf te zijn waarbij je 2) geaccepteerd en gewaardeerd wordt in jouw omgeving. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

counselling ouders (1)

Counselling ouders

Dagelijkse strijd in huis kan aanleiding geven om externe hulp te zoeken. Of dat je kind lijdt omdat het gepest wordt, niet meekomt op school of weinig zelfvertrouwen heeft. Vul zonder verplichting je gegevens in als je meer wilt weten van counsellingsessies om je kind via het BABA-model doelbewuster te begeleiden naar kracht en ontspanning in zijn leven.

Neem contact op

Gast

Gastpresentatie

Hoogsensitiviteit; modebegrip? zweverig? etiketje?

Er is nog weinig bekend over deze persoonseigenschap. Profiteer daarom van de voordelige voorwaarden om een gastpresentatie bij jouw school, instelling, branche of vereniging te faciliteren. Bekijk filmpje  om een indicatie van de presentatie te krijgen. Ouders, leerkrachten, managers, pedagogisch medewerkers, HR-adviseurs, ondernemers en vele anderen kunnen vrijblijvend informeren naar de voorwaarden.

Informeer

BB foto met titel

Online-training

Begrijp & Begeleid.

“Begrijp & Begeleid hoogsensitieve kinderen” Dat is de titel van de online-training speciaal voor ouders van hoogsensitieve kinderen. In 18 behapbare lessen verdiepen deelnemers hun inzicht, verbeteren ze hun handelingsbekwaamheid en verhogen hun reflectievermogen. Lees verder over de inhoud van deze populaire training.

 

Schrijf in

nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van WerkZorgCombinatie gaat elke maand in op een ander aspect van hoogsensitiviteit. Overprikkeling, slapen, eten, werk, relaties etc. Mis niets en schrijf je in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief