(0592) 861 792 info@hoogsensitief.nl

Ervaar hoe je hoogsensitiviteit als kwaliteit benut!


HSP Day

 

Hooray HSP Day! Op zaterdag 02 juni 2018 organiseert Hoogsensitief.nl de eerste HSP Day. Een dag vol variatie aan informatie, inspiratie en compassie. Voor hooggevoelige mensen, zij die erbij betrokken of in geïnteresseerd zijn en zij die beroepsmatig met hoogsensitiviteit te maken hebben. Het thema in 2018 is “Mama’s & Papa’s”.

 

Meer informatie

BB foto met titel

Online-training
Begrijp & Begeleid

“Begrijp & Begeleid hoogsensitieve kinderen” Dat is de titel van de online-training speciaal voor ouders van hoogsensitieve kinderen. In 18 behapbare lessen verdiepen deelnemers hun inzicht, verbeteren ze hun handelingsbekwaamheid en verhogen hun reflectievermogen. Lees verder over de inhoud van deze populaire training.

Schrijf in

Training professionals

In de vijfdaagse training “Begrijp en Begeleid kinderen met hoogsensitiviteit” wordt ingegaan op de wetenschappelijke basis van hoogsensitiviteit en leer je het gedrag van hoogsensitieve kinderen op een andere manier bekijken en begeleiden. Professionals die (ook) werken met hoogsensitieve kinderen en hun ouders verdiepen met deze training hun kennis en vaardigheden.

Meer informatie

Gast

Gastpresentatie

Hoogsensitiviteit; modebegrip? zweverig? etiketje?

Er is nog weinig bekend over deze persoonseigenschap. Profiteer daarom van de voordelige voorwaarden om een gastpresentatie bij jouw school, instelling, branche of vereniging te faciliteren. Bekijk filmpje  om een indicatie van de presentatie te krijgen. Ouders, leerkrachten, managers, pedagogisch medewerkers, HR-adviseurs, ondernemers en vele anderen kunnen vrijblijvend informeren naar de voorwaarden.

Informeer

Gelukkig versie titelOnline-training

Gelukkig Hoogsensitief

Leer je sensitiviteit kennen, accepteren en als kwaliteit gebruiken. Veel hoogsensitieve personen zijn zelfkritisch, vooral voor anderen aan het zorgen en snel moe. In deze training leer je de mooie kanten van je hoogsensitiviteit kennen. Daarvoor gebruiken we het Z-kwadrant voor Hoogsensitiviteit.

Meer informatie

 

 

nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van WerkZorgCombinatie gaat elke maand in op een ander aspect van hoogsensitiviteit. Overprikkeling, slapen, eten, werk, relaties etc. Mis niets en schrijf je in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief