(0592) 861 792 info@hoogsensitief.nl

Ervaar hoe je hoogsensitiviteit als kwaliteit benut!

Gelukkig versie titelOnline-training

Gelukkig Hoogsensitief

Leer je sensitiviteit kennen, accepteren en als kwaliteit gebruiken. Veel hoogsensitieve personen zijn zelfkritisch, vooral voor anderen aan het zorgen en snel moe. In deze training leer je de mooie kanten van je hoogsensitiviteit kennen. Daarvoor gebruiken we het Z-kwadrant voor Hoogsensitiviteit.

Meer informatie

 

 

BB foto met titel

Online-training

Begrijp & Begeleid.

“Begrijp & Begeleid hoogsensitieve kinderen” Dat is de titel van de online-training speciaal voor ouders van hoogsensitieve kinderen. In 18 behapbare lessen verdiepen deelnemers hun inzicht, verbeteren ze hun handelingsbekwaamheid en verhogen hun reflectievermogen. Lees verder over de inhoud van deze populaire training.

 

Schrijf in

Training professionals

In de vijfdaagse training “Begrijp en Begeleid kinderen met hoogsensitiviteit” wordt ingegaan op de wetenschappelijke basis van hoogsensitiviteit en leer je het gedrag van hoogsensitieve kinderen op een andere manier bekijken en begeleiden. Professionals die (ook) werken met hoogsensitieve kinderen en hun ouders verdiepen met deze training hun kennis en vaardigheden.

Meer informatie

Gast

Gastpresentatie

Hoogsensitiviteit; modebegrip? zweverig? etiketje?

Er is nog weinig bekend over deze persoonseigenschap. Profiteer daarom van de voordelige voorwaarden om een gastpresentatie bij jouw school, instelling, branche of vereniging te faciliteren. Bekijk filmpje  om een indicatie van de presentatie te krijgen. Ouders, leerkrachten, managers, pedagogisch medewerkers, HR-adviseurs, ondernemers en vele anderen kunnen vrijblijvend informeren naar de voorwaarden.

Informeer

counselling volwass tekst

Counselling volwassenen

Jouw hoogsensitiviteit als kracht. Maak gebruik van juist die unieke voordelen. Dankzij een counsellingstraject (zowel persoonlijk als via bijvoorbeeld Skype) spiegel jij jouw persoonlijke situatie. De counsellor helpt je jouw positieve eigenschappen in te zetten. Het Z-kwadrant voor Hoogsensitiviteit is daarbij leidend. Mail naar info@hoogsensitief.nl voor meer informatie.

Neem contact op

nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van WerkZorgCombinatie gaat elke maand in op een ander aspect van hoogsensitiviteit. Overprikkeling, slapen, eten, werk, relaties etc. Mis niets en schrijf je in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief