Eventjes tijd voor je hoogsensitiviteit – Esther Bergsma

Eventjes tijd voor je hoogsensitiviteit

Even terugtrekken, tijd voor jezelf nemen. Als hoogsensitief persoon (HSP) heb je dit nodig om weer op te laden en tot je kern terug te keren. Helemaal in onzekere tijden, met een wereldwijde crisis die veel mensen raakt.

Daarom is er dit boek. Eventjes tijd voor je hoogsensitiviteit bevat de 20 best gelezen blogs in 2020 van Esther Bergsma. Om alle HSP een hart onder de riem te steken. Overzichtelijk, informatief en handzaam.

Zodat je binnen enkele minuten een afgerond – en interessant – verhaal leest. Over hoe jij bent, over wat jij voelt.

Lees over de mooie en lastige kanten van hooggevoeligheid op het gebied van werk, onderwijs, (liefdes)relaties, kinderen, emoties en opvoeding.

Auteur: Esther Bergsma
Uitgever: Booklight
Uitgave: 120p full-colour
Publicatie: december 2020

Wat was dit een enerverend jaar. Voor iedereen in de wereld was het een grote uitdaging; met name voor HSP.
Voor mij zelf voelde het soms alsof mijn fundering was verzakt. De pijlers van mijn bedrijf waren niet meer zo vanzelfsprekend. Ik zocht naar nieuwe manieren om betekenis te geven. 

Ik heb dit jaar veel geschreven over hooggevoeligheid en mijn 20 beste blogs op Hoogsensitief.NL hebben we gebundeld in mijn derde boek “Eventjes tijd voor je hoogsensitiviteit“. Korte afgeronde informatieve verhalen over HSP in relaties, op het werk, in de opvoeding, tijdens onzekere periodes, maar ook met tips om er goed mee om te gaan. Even een moment voor jezelf om lekker te lezen.

Pin It on Pinterest