Gelukkig Hoogsensitief

Ben jij als hoogsensitief persoon ook vooral bezig met anderen?  Pas jij je vaak aan? Wil je vooral goed voor de mensen om je heen zorgen? Maar vergeet je jezelf? Je bent niet de enige. Veel hoogsensitieve personen voelen zich leeg, moe of alleen. Met de online-training Gelukkig Hoogsensitief leer je je eigen sensitiviteit begrijpen en maak er jouw kwaliteit van. Voel je weer energiek, gewaardeerd en gelukkig.

 Gelukkig Hoogsensitief!

Leer je sensitieve kracht kennen in 26 lessen!

Wat kan je verwachten van de online-training Gelukkig Hoogsensitief:

  • Geeft inzicht in jouw hoogsensitiviteit
  • Leert je met compassie te kijken naar je minpuntjes
  • Laat je anders omgaan met je kritische blik
  • Brengt je kwaliteiten naar boven
  • Onthult jouw ware ZELF
  • Stimuleert je jezelf te laten zien
  • Helpt je dit dagelijks te doen
  • Heeft langdurig effect

Deze training wordt op dit moment herzien. De oude versie is voor een kortingsprijs beschikbaar.
Of wacht op de vernieuwde versie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je een seintje wilt wanneer de training weer te bestellen is.

Bekijk hier de Inhoudsopgave Gelukkig Hoogsensitief.
Klik op BESTEL, betaal via ideal en log in op de beveiligde omgeving om de lessen te downloaden.

Veelgestelde vragen Ik weet niet of ik hoogsensitief ben? Heeft het zin om mee te doen? De eerste lessen gaan over hoogsensitiviteit. Daarin zit ook een test waarmee je direct kunt kijken of je hoogsensitief bent.
Ik weet al langer dat ik hoogsensitief ben, heeft de training dan een meerwaarde? Deze training gaat speciaal over het beste uit je hoogsensitiviteit te halen. Leer de kwaliteiten te zien en die in te zetten. De training is specifiek bedoeld voor hoogsensitieve personen en bevat alle kennis van HSP Expert Esther Bergsma.
Moet ik op een vaste tijd meedoen? Nee, je kunt de training volledig in je eigen tijd doen.  Je kunt de lessen opslaan en zelfs een jaar later nogmaals maken. In elke fase van je leven zal je weer nieuwe inzichten uit de stof halen.

schrijven buiten Ik houd niet zo van bezig zijn in mijn eentje. In deze training leer je je Zelf weer kennen. De oefeningen maak je daarom alleen. Natuurlijk is er steun als je dat wilt. Je kunt in de besloten Facebook- groep vragen stellen aan andere HSP.
Ik heb geen Facebook. Is dat een probleem? Nee. De training is alleen te maken. De Facebookgroep is een extra service, maar niet noodzakelijk. Bekijk de groep hier: https://www.facebook.com/groups/546699275494353/

Mijn missie is de verkenning, herkenning en erkenning van hoogsensitiviteit te verbeteren en hoogsensitieve mannen, vrouwen en kinderen trots te laten zijn op hun bijzondere eigenschap.” “Ik ben zelf hoogsensitief en was jarenlang ontzettend zelfkritisch, werkte hard voor iedereen, maar vergat mijn wensen en verlangens. Een burn-out van een aantal jaar was een harde wake-up-call. Mijn ervaringen, mijn achtergrond als sociaal-wetenschappelijk onderzoeker en manager en mijn opleiding tot counsellor gebruik ik nu om hoogsensitieve volwassenen en kinderen dicht bij hun kern te brengen. De training Gelukkig Hoogsensitief is bedoeld voor volwassenen. De online-training Begrijp & Begeleid is voor ouders van hoogsensitieve kinderen”.
Esther Bergsma

Doe ook mee! In 26 lessen leer ik je anders kijken naar je eigenschap en meer leven vanuit jouw kwaliteit. Je krijgt een unieke, gedegen en praktische online-training voor hsp.

Bekijk hier de Inhoudsopgave Gelukkig Hoogsensitief.

De training wordt vernieuwd.
De oude versie is nu verkrijgbaar voor slechts €99,=

Bestel de training en krijg toegang tot alle lessen.

90% van de oud-deelnemers raden de training aan:

“Ik raad de training aan, want het is een mooie manier om hooggevoeligheid beter te begrijpen en omarmen”
(Gertia)

“Het voordeel van deze training vind ik dat hij online is. Daardoor kun je de lessen doen op de tijd die jou uitkomt. De lengte van de lessen is prima. Visueel aantrekkelijk vorm gegeven en je krijgt veel heldere informatie en handvatten.”

De training vond ik helder opgezet op basis van het Z-kwadrant. Dank je wel Esther voor deze waardevolle ervaring”. (Mariska)

“Lieve Esther, ik wil je heel hartelijk bedanken voor de training. Ik heb een heleboel over mijzelf geleerd en begrijp nu beter waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. Ik hoop dat je in de toekomst nog veel hsp’ers kunt helpen!”

“De training is helder, mooi, beeldend, kort en krachtig en goed te volgen.”

92% beoordeelt de kwaliteit van de lessen als goed tot zeer hoog.

“Ik vond de training professioneel van opzet. De lessen zijn duidelijk en stimuleren, door het zelf op schrift te zetten, zelfreflectie. Ze geven daarnaast handvaten om dit goed te kunnen hanteren”. (Nico van Andel)

“Ik heb veel baat bij de training, het heeft me al veel goeds gebracht. Erg blij mee. Een verrijking van mijn leven en daardoor ook van mensen om me heen. Dankjewel daarvoor!”
(Esther Vos)

De training is met veel gevoel en begrip opgezet en zorgt voor inzicht in de verschillende aspecten die bij het hooggevoelig zijn horen”.

“De training geeft zoveel meer inzicht in je eigen functioneren en dat hoogsensitiviteit je leven ook kan verrijken. Ik heb al veel gelezen over hooggevoeligheid, maar deze training was echt een mooie aanvulling”. (Petra)

“De training is heel waardevol. Ik heb nu veel meer begrip voor mezelf”.oel lf”.

Pin It on Pinterest