(0592) 861 792 info@hoogsensitief.nl

HSP Day om hoogsensitiviteit te vieren

Een speciale dag om met elkaar de pracht en kracht van hoogsensitiviteit te vieren: Hooray HSP Day! Jaarlijks organiseert Hoogsensitief.nl dit event. Op zaterdag 02 juni 2018 was de eerste op een prachtige locatie in Soesterberg. Vol variatie aan informatie, inspiratie en compassie. Voor hooggevoelige mensen, zij die erbij betrokken of in geïnteresseerd zijn en zij die beroepsmatig met hoogsensitiviteit te maken hebben. Iedereen mag meedoen. Het thema in 2018 was “Mama’s & Papa’s”. Lees hier het verslag van de allereerste HSP Day.

Tijdens deze HSP Day zijn drie ruimtes ingericht om dit evenement op verschillende manieren te beleven. Kennis en informatie is in de ‘Space for Expertise’. De ontvangst, lunch en stands bevinden zich in de ‘Space for Experience’ en ruimte om even uit te blazen en te ontspannen is de ‘Space for Exhale’. Bovendien is er voldoende ‘ruimte’ in zowel het programma als de bosrijke omgeving om prikkellauwe momenten te kiezen. Dan wel andere (ouders van) hoogsensitieve mensen te ontmoeten en verhalen te delen.

Wil jij meedenken over de volgende editie van de HSP Day? Graag! Vul dan deze vragenlijst in.

HSP Day 2018 door Hoogsensitief.nl

Drs. Esther Bergsma is sociaal-wetenschappelijk onderzoeker, registercounsellor en begeleidt mensen in haar praktijk “WerkZorgCombinatie”. Ze is expert Hoogsensitiviteit (licensed by Elaine Aron®), HSP-professional van het Jaar en auteur van “Hoogsensitieve kinderen“. Haar boek is te koop via de site en tijdens de HSP Day.

Locatie

De HSP Day speelt zich af in de adembenemende ambiance van het klooster Cenakel (conferentiehotel Kontakt der Kontinenten) in Soesterberg. Een plek, centraal in Nederland waar alle HSP’s voelen, ervaren en genieten.

We hebben onder andere de beschikking over de Ceciliakapel, de wintertuin en zaal ‘Hoog en Wel’. Het buitengebied is groen, intiem en ontspannend (Thermen Soesterberg is de buur).

Deze locatie is met openbaar vervoer bereikbaar. Voor meer informatie www.kontaktderkontinenten.nl