Jouw Unieke HSP Model

Ben jij een HSP Coach die graag het verschil wil maken? In het leven van je klant en daardoor in het leven van hun partners, kinderen en collega’s?

Misschien ervaar je ook dat Hoogsensitiviteit niet altijd serieus wordt genomen. En wordt je verhaal al afgewimpeld nog voordat je het goed en wel verteld hebt. Terwijl jij weet dat jouw hulpverlening zo’n groot verschil kan maken. Voor gezinnen, in relaties en op de werkplek.

De start van meer impact is een helder aanbod. Het werkt enorm krachtig als je kan vertellen:

  • welk resultaat jouw aanbod heeft
  • hoe het opgebouwd is, en
  • welke wetenschappelijk inzichten dit ondersteunen

Stel je eens voor hoe dat voor jou zou werken. In je praktijk. In je opdrachten. In je financiƫn en daarmee ook in je persoonlijke leven.

Ik heb persoonlijk ervaren hoe versterkend het is om een eigen Model te hebben. En ik deel mijn kennis en ervaring, en natuurlijk mijn HSP-wetenschapsbevindingen, graag met jou. Zodat jij echt het verschil kan maken, want je kan meer dan je nu laat zien! Daar ben ik van overtuigd. Ik gun jou je eigen Model om al je potentie aan de buitenwereld te kunnen laten zien.

Betaling

Betaal binnen 48 uur je aanbetaling.
Kijk voor de betalingstermijn van het restbedrag in je persoonlijke bevestiging.
Er is keuze tussen restbedrag ineens (laagste prijs) of in twee termijnen.

 

GARANTIE

Mocht je niet tevreden zijn na de eerste module, dan kan je binnen 10 dagen na de start je geld terugvragen (minus het bedrag van de aanbetaling). Vraag dit via de mail binnen de periode aan. Ik wil graag dat je tevreden bent!

Pin It on Pinterest