Onderzoek Gezond werken na burn-out

 

Meike Mulder ( 21 jaar) woont in Nijmegen. Zij heeft in opdracht van Hoogsensitief.nl en onder begeleiding van Esther Bergsma haar afstudeeronderzoek gedaan over hoogsensitiviteit in relatie met het krijgen en voorkomen van een burn-out.

De afgelopen maanden heb ik, in opdracht van Esther Bergsma, mijn afstudeeronderzoek gedaan naar hoogsensitiviteit in relatie met het krijgen en voorkomen van een burn-out. Ik heb vijf hoogsensitieve mensen die een burn-out hebben gehad én weer aan het werk zijn geïnterviewd. Ik heb hen gevraagd welke factoren hebben meegespeeld bij het krijgen van hun burn-out, wat voor hen gezond werken is en hoe zij er zelf voor zorgen om gezond aan het werk te blijven. Mijn bevindingen deel ik graag met jullie!

Vraag hieronder het onderzoeksrapport aan en je kunt het direct downloaden.

Meike Mulder

Ik ben zelf hoogsensitief en vind het belangrijk dat er meer aandacht komt voor hoogsensitieve mensen. Met dit onderzoek wilde ik een beeld krijgen van wat er speelt bij hen die te maken hebben gehad met een burn-out en inmiddels weer aan het werk zijn.

Pin It on Pinterest