Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Arianne Huisman
Kindercoach

Kindercoachpraktijk GIJZ
Telefoon: 06 – 13 82 41 32
E-mailadres: info@kindercoachpraktijkgijz.nl
Website: www.kindercoachpraktijkgijz.nl

Specialisatie: Kinderen, jongeren & hun ouders,

Ik coach kinderen, jongeren en hun ouders als de ontwikkeling naar volwassenheid niet helemaal als vanzelf loopt, omdat ouders even niet weten wat goed is voor hun kind, wat ze met het gedrag van hun kind aan moeten of omdat hun kind niet lekker in zijn of haar vel zit.

Specialisaties: Hoogsensitiviteit, Rouw en Verlies, Systemisch werken middels Individuele Opvoedopstellingen en EMDR Kind & Jeugd.

Aranne Huisman

Aanpak

Als kindercoach werk ik resultaatgericht. Ik onderzoek samen met kinderen (middels coachingstechnieken, therapeutische technieken en/of creatieve werkvormen) en ouders (middels een individuele opvoedopstelling) waar de problemen vandaan komen en waar de oplossing te vinden is. We gaan op zoek naar kwaliteiten, talenten en mogelijkheden en werken zo aan het zelfvertrouwen en zelfinzicht van kind en ouder(s).

Missie

‘Geloof In Je Zelf’ (betekenis van GIJZ) & ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!’

Over Arianne

Ik ben Arianne Huisman, getrouwd, moeder van drie prachtige mannen en trotse kindercoach binnen praktijk GIJZ.

Als jeugdverpleegkundige werkte ik op het consultatiebureau, binnen een jeugdteam, op een asielzoekerscentrum en op verschillende basisscholen. Hierbij genoot ik het meest van de gesprekken met kinderen en hun ouders. Ik ontdekte dat achter hun hulpvraag vaak een onderliggend probleem schuilgaat. Hen hierbij helpen is wat ik het allerliefste doe. Daarom ben ik de opleiding tot kindercoach gaan volgen, heb ik een systemische jaaropleiding gedaan en volg ik trainingen om me verder te specialiseren. Het voortdurend in ontwikkeling blijven staat hoog in het vaandel.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest