Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Barbara Rommens​
HSP & loopbaancoach, trainer, erkend kerntalentanalist, people & culture manager

BINC COACHING
Telefoon: +32 473 571 170
E-mailadres: info@binc-coaching.be
Website: www.binc-coaching.be

Specialisatie: Hsp analyse, kerntalentenanalyse – werk, identiteit, stress, re-integratie na burn-out – voor (jong)volwassenen.

Krachtig én sensitief tegelijk… dat is BINC.

Barbara Rommens

Aanpak

Warm, effectief en altijd op maat.
Op een intuïtieve, empathische en tegelijk wetenschappelijk onderbouwde manier coach ik mensen en teams in het (h)erkennen en versterken van hun talenten. Je krijgt van mij jouw persoonlijke kompas in handen, die je levenslang de richting van duurzame en verandering helpt uitgaan.

Missie

Mijn slogan: Er is maar één jij en net dat is wat je te doen hebt.
Het is mijn missie om mensen en teams te begeleiden in de ontdekking van hun talenten en authentieke blauwdruk. Ontdekken wie je echt bent, wat jij wilt, waar jij van houdt, waar je talenten liggen en hoe het voor jou werkt – jouw kernkompas in handen krijgen – geeft je solide grond onder de voeten om in veiligheid en vanuit plezier te groeien, verbinden en gezonde keuzes te maken.

Over Barbara

Ik ben moeder van twee dochters en vrouw van een ondernemer. Ik weet sinds 2005 dat ik hoogsensitief ben. Ernaar leven, doe ik pas sinds mijn burn/bore-out (2014).

Mijn droom is dat iedereen inzage heeft in hun unieke waaier aan talenten, zodat men vandaar opnieuw in contact kan komen met de werkelijke kern van bestaan en zo meer zelfliefde, eigen-wijsheid, (werk)plezier en zelfvertrouwen ervaart.

Sinds 2009 coach ik individuen en organisaties. Ik begeleidde enkele honderden mensen en staan er meer dan 600 opleidingsuren op mijn teller. Meer lees je op mijn website.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest