Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Clarinda Baan Hofman​
HSP – HSK – Systemisch Coach.

Clarinda Coaching – InZicht in OorSprong
Telefoon: 06 – 20 20 04 79
E-mailadres: hallo@clarindacoaching.nl
Website: www.clarindacoaching.nl

Specialisatie: Bij mij in de praktijk ben je welkom met al je mijmeringen, gevoel, worstelingen en betekenisvolle vragen. Je komt voor jezelf, als ouder, als werkende professional of je komt samen met je partner in verband met jullie (mogelijk) hoogsensitieve zoon of dochter.

Clarinda Baan Hofman

Aanpak

Bewustwording creëren in je gedrag, in je voelen, in zijn wie je vanuit de oorsprong bent.
Hiervoor zet ik de stromingen NLP en Systemisch Werken (opstellingen), de modellen van Esther Bergsma en andere methodieken in. Ik help jou om jezelf of je kind te begrijpen en accepteren. Ik begeleid jou of jullie bij persoonlijke levensvragen, ontwikkelingsprocessen, hoogsensitiviteit en werkgerelateerde vraagstukken. Met taak- en doelgerichte opdrachten en ervaringsoefeningen werken we samen toe naar waardevolle inzichten.

Missie

Jou laten inzien hoe mooi de extra eigenschap hoogsensitiviteit is en dat je daar senang mee kunt zijn. Ik wil je begeleiden in je begrip, je acceptatie en je ontwikkeling. Samen met jou streef ik naar InZicht in jouw OorSprong. Voel je welkom bij Clarinda Coaching. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

Over Clarinda

Als trotse en ambitieuze moeder woon ik samen met mijn partner en onze drie bijzondere en unieke kinderen (en ja, inclusief de bijbehorende uitdagingen 😉) in Veenendaal.

In 2003 kwam ik terecht in een burn-out en in 2013 ontdekte ik hoogsensitief te zijn. Omdat nieuwe ervaringen mij uitnodigde mijzelf beter te leren kennen heb ik mij de afgelopen jaren verdiept en ontwikkelt in hoogsensitiviteit, NLP en Systemisch Werken. Daardoor werd ik trots op mijn extra eigenschap en mijn oorsprong. Mijn kinderen leer ik omgaan met hun hoogsensitiviteit en zij fungeren ook als mijn spiegel. De inzichten die ik heb opgedaan zijn ontzettend waardevol en die gun ik jou en jullie ook!

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest