Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Claudy Voskens​
HSP Organizer op de werkplek

Puur Structuur
Telefoon: 06 – 41 20 77 31
E-mailadres: claudy@puurstructuur.nl
Website: www.puurstructuur.nl

Specialisatie: HSP & Organizing voor (jong)volwassenen. Vertrekpunt is vaak werk of de werkplek.

Claudy Voskens

Aanpak

Help, mijn werkplek is ontploft. Op het werk worden vaak de eerste tekenen van stress en verlies van overzicht zichtbaar. Je wilt weer grip krijgen op je werk, je agenda en je omgeving. Samen gaan we, na een uitgebreide intake en werkplekinventarisatie, aan de slag met orde op zaken stellen. Dat kan op je werkplek, in mijn kantoor of online.

Met een persoonlijk plan van aanpak kun jij dan de stress en chaos beter hanteren. Door het inzetten van rust, reinheid en regelmaat, ontstaat er meer ruimte en een opgeruimde fijne sfeer. Hierdoor creëer je een goede basis om als hsp’er werkchaos de baas te kunnen en komen je talenten beter tot hun recht.

Missie

Voorkom stress en kom in beweging. Door zelf de regie te nemen.

Jij als hsp’er hebt prachtige talenten die ik graag tot bloei wil laten komen. Ik begeleid je bij dit bewustzijn en help je bij het zelf nemen van de regie door in beweging te komen om stress (op de werkvloer) te voorkomen.

Over Claudy

Goed luisteren, je serieus nemen, spiegelen zonder oordeel en praktisch, dat ben ik in een notendop. Voor hsp’ers, met name in de werkomgeving, sta ik graag op de barricade.

Ik ben geboren met de eigenschap hoogsensitiviteit en het talent om te organiseren en plannen. Mijn kennis, ervaringen en persoonlijke ontwikkeling als gediplomeerd professional organizer, hsp-kerncoach, stresscounselor, trainer, sparringpartner, spreker en schrijver zet ik graag voor je in vanuit mijn bedrijf Puur Structuur.

Sinds 2007 ben ik, na een carrière in het bedrijfsleven, aan de slag gegaan als zelfstandig professional organizer. Ook ben ik een burn-out-ervaringsdeskundige. Naast organizing en coaching verzorg ik lezingen, workshops en schrijf ik boeken en blogs.

Opleidingen: Kernopleiding HSP Coach, Stresscounselor, Professional Organizing, DISC, Feng Shui & Nine Star Ki, Tarot, Reiki I, E-coach, Masterclass Sensitief Ontrafeld.

Auteur: Puur Structuren, HSP-wijzer, Ruimte geeft Rust, Crisis? Gebruik je gezonde boerenverstand, Mijn Boerenverstand en ik.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest