Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Coby van der Zee​
Supervisor – Coach – Trainer – Docent

Dynanoia – Bureau voor supervisie – intervisie – coaching – training – procesbegeleiding
Telefoon: 06 – 22 67 50 06
E-mailadres: cobyvanderzee@dynanoia.nl
Website: www.dynanoia.nl

Specialisatie: (Jong)volwassen professionals en particulieren zijn van harte welkom in mijn praktijk met ontwikkelthema.s rondom Stress en Burnout, HSP en HB of vragen op het gebied van loopbaan, zingeving of persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast individuele begeleiding geef ik ook teamcoaching. Tools die ik veelvuldig in zet zijn het LIFE Languages™ communicatieprofiel, het werken met het Ik-grens bewustzijn en diverse creatieve werkvormen.

Coby van der Zee

Aanpak

In het intakegesprek maken we kennis met elkaar en verkennen we de vraag waarmee je binnen komt. Wat is de aanleiding, wat wil je leren en ontwikkelen enz. Ik vertel wat mijn werkwijze is en we kijken of er een wederzijdse klik is. Ga je van start, dan bepaal je zelf je ontwikkelthema(‘s) waarbij zelfsturing een belangrijk uitgangspunt is. Alleen jij weet uiteindelijk wat je nodig hebt, ik begeleid je leerproces door langszij te komen en een stukje met je op te lopen. Ik doe dit op een betrokken en professionele wijze.

Missie

Lerende Wijs.

 

Over Coby

Ik ben getrouwd met André, we hebben drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door regelmatig een opleiding of training te volgen maar ik ben ook een autodidact en lees heel veel over thema’s die ik tijdens het werken tegen kom.

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk als supervisor, (team)coach en docent en geniet enorm van de diversiteit in mensen en opdrachten en de vrijheid om maatwerk te kunnen leveren.

 

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest