Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Dree Andrea
Coach voor Anders Gevoelige volwassenen en kinderen

Empaat of HSP?
Telefoon: 06 – 33 10 21 61
E-mailadres: dree_andrea@hotmail.com
Website: www.empaatofhsp.nl

Specialisatie: Empathie. Als je denkt dat je (onbewust) de fysieke, emotionele of soms zelfs mentale energie van andere mensen en je omgeving absorbeert, is het moeilijk vast te stellen waar jij (jouw eigen energieveld) ‘eindigt’ en de ander ‘begint’. Soms vinden mensen bij wie de ‘diagnose’ HSP wordt gesteld, maar die extreem empathisch zijn, tijdens een HSP-begeleiding geen oplossingen totdat eerst hieraan aandacht besteed wordt. 

Aanpak

Wat je eet, beweging, wat je voelt, denkt en zegt, creatief zijn en je directe omgeving, het heeft allemaal invloed op jouw persoonlijke energie. Leer jezelf kennen door te gaan begrijpen wat jouw energieveldveld beïnvloedt (de mind/body connectie). Vanuit die hernieuwde basis, een natuurlijke zelfbescherming tegen (emotionele)  overprikkeling, werken we samen verder aan een nieuwe balans.

Missie

Vertel me en ik luister, laat me zien en ik kijk, laat het me beleven en ik leer. – Lao Tzu

Over Dree

Na twintig jaar vrolijk en productief door het leven te zijn gegaan als filmmaker, schrijver, illustrator en keramiste, was er opeens uitputting en verwarring.

Een onverwachte ontdekkingsreis, van studeren met de sjamanen in Peru en het Natural Gourmet Institute for Health and Healing in New York tot de meer wetenschappelijke training van Drs. Esther Bergsma, bracht uitkomst.

Het geeft me nu veel plezier de opgedane kennis en ervaringen die mij terugbrachten bij mezelf, te delen met anderen. Samen de creatieve uitdaging aan te gaan om de voor mij vaak zo herkenbare problemen waar zij mee worstelen, helpen op te lossen.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest