Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Esther Bergsma

Esther Bergsma is expert Hoogsensitiviteit en sociaalwetenschappelijk onderzoeker. Ze is auteur van inmiddels vijf boeken. Inmiddels beleven “Hoogsensitieve kinderen” en “Het Hoogsensitieve Brein” inmiddels respectievelijk de 8e en 6e druk. Het eind 2021 verschenen Gelukkig Hoogsensitief, is niet alleen informatief, maar bovenal een belevingsboek. Esther is (internationaal) spreker, trainer en heeft verschillende (wereldwijde) onderzoeken naar hoogsensitiviteit uitgevoerd.

Spreker: op congressen, studiedagen en voorlichtingsavonden voor bijvoorbeeld (jeugd)artsen, (GZ-)psychologen, leerkrachten, coaches en ouders. Zoals het HSP Congres, de Dag van de Coach, de Empaths Summit, en de Sensitivity Summit. Voor aanvraag van een presentatie over Hoogsensitiviteit kunt u mailen naar info@hoogsensitief.nl.

Trainer: Esther traint professionals in de achtergronden van en praktische richtlijnen voor hoogsensitiviteit. Bijvoorbeeld door middel van het HSP Colloquium waarin in één dag een thema uitgediept wordt aan de hand van wetenschappelijke publicaties. De Kernopleidingen HSP Coach of HSK Coach, geven een onderbouwde basis voor professionals in hun praktijk. Esther coacht tevens ervaren HSP coaches die meer impact willen maken. In-company-dagtrainingen zijn aan te vragen via info@hoogsensitief.nl.

Onderzoeker: de resultaten van haar onderzoeken zijn verwerkt in haar boeken. Meer informatie over haar onderzoek naar HSP en Werk in Nederland zijn in dit blog te lezen en de internationale resultaten in dit blog.

Waardering: In 2017 werd Esther Bergsma gekozen tot HSP Professional van het Jaar. In 2018 en 2019 was ze finalist voor diezelfde verkiezing. In 2017 was ze genomineerd als ‘Knappe Kop’ in de Viva 400. In 2020 werd ze genomineerd voor de Vrouw in de Media Award. Veelgevraagd deskundige door de media (zie hieronder) en expert Hoogsensitiviteit voor Psychologie Magazine, Happinez en Wendy Online.

 

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest