Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Esther Bergsma

Esther Bergsma is expert Hoogsensitiviteit en sociaalwetenschappelijk onderzoeker. Ze is auteur van vijf boeken. Van “Hoogsensitieve kinderen” en “Het Hoogsensitieve Brein” zijn inmiddels respectievelijk de 8e en 6e druk verschenen. Haar laatste productie (november 2021) is Gelukkig Hoogsensitief, een visueel belevingsboek dat niet alleen informatief is, maar bovenal lekker om van te genieten. Het focust op de talenten van HSP. Verder is Esther docent/trainer en vaak gevraagd (internationaal) spreker.

Spreker: Op congressen, studiedagen en voorlichtingsavonden voor bijvoorbeeld (jeugd)artsen, (GZ-)psychologen, leerkrachten, coaches en ouders. Zoals het HSP Congres, de Dag van de Coach, de Empaths Summit, en de Sensitivity Summit. Voor aanvraag van een voordracht over Hoogsensitiviteit kunt u mailen naar info@hoogsensitief.nl.

Opleider: Esther doceert en traint professionals in de zorg, het onderwijs en HRM. Dit doet ze onder andere jaarlijks in de herfst met haar eigen Kernopleidingen HSP-coach en HSK-coach. Bijvoorbeeld via het HSP Colloquium waarin zij in één dag een thema uitdiept aan de hand van wetenschappelijke publicaties.
Naast haar eigen opleidingen verzorgt of levert Esther inhoudelijke bijdrages aan leergangen, (online) trainingen of cursussen van andere opleidingsinstituten.Dit doet ze onder andere voor De Onderwijsdesk, E-WISE, Medilex Onderwijs, Psychologie Magazine en Happinez. In-company-trainingen van Hoogsensitief.NL zijn aan te vragen via info@hoogsensitief.nl.

Onderzoeker: De resultaten van haar onderzoeken zijn verwerkt in haar boeken. Daarnaast publiceert ze dagelijks via diverse sociale media-kanalen informatie over hoogsensitiviteit in al haar verschijningsvormen. Ze heeft haar eigen wetenschappelijke rubriek in het HSP Magazine. Meer informatie over haar onderzoek naar HSP en Werk in Nederland zijn in dit blog te lezen en de internationale resultaten in dit blog.

Waardering: In 2017 werd Esther Bergsma gekozen tot HSP Professional van het Jaar. In 2018 en 2019 was ze finalist voor diezelfde verkiezing. In 2017 was ze genomineerd als ‘Knappe Kop’ in de Viva 400. In 2020 werd ze genomineerd voor de Vrouw in de Media Award. Veelgevraagd deskundige door de media (zie hieronder) en expert Hoogsensitiviteit voor Psychologie Magazine en Wendy Online.

 

Esther Bergsma

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest