Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Eveline Cowley-Eland​
Coach, psycholoog, trainer

Metanoia Coaching
E-mailadres: info@metanoiacoaching.nl
Website: www.metanoiacoaching.nl

Specialisatie: Specifieke doelgroepen: Jong-volwassenen, Hoogsensitieve en meer- en hoogbegaafde vrouwen, Vrouwen in de ‘wonder years’ (40+), Vrouwen in een veranderingsproces of die het zicht op hun plek in deze wereld wat zijn kwijt geraakt, Vrouwen die worstelen met de balans tussen hun verschillende rollen.

‘You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.’ – C.S. Lewis

Eveline Cowley-Eland

Aanpak

Ik probeer altijd vanuit mijn kennis, ervaring én onze klik zo dicht mogelijk bij jou aan te sluiten. Vanuit die aansluiting zoek ik de uitdaging. Samen onderzoeken we jouw kracht, talenten en levensdoel. Hiervoor put ik o.a. uit mijn kennis van positieve psychologie en integratieve coaching. In elk traject is ruimte voor gesprek, creativiteit, humor, verrassing en passende opdrachten.

Missie

Vrouwen helpen het avontuur van hun leven vol aan te gaan, zodat ze tot hun recht mogen komen in al hun echtheid en puurheid om zo liefdevol van betekenis te mogen zijn in hun omgeving.

Over Eveline

In de afgelopen jaren heb ik geleerd voor en ervaring opgedaan als psycholoog, docent, trainer, coach. Veel belangrijke ervaringen heb ik echter juist ook opgedaan buiten de leer- en werksituaties, bijv. als moeder van 3 kids, echtgenote, vriendin, dochter, zus. Hierdoor werd steeds duidelijker dat ik tot bloei kom als ik een stukje met een ander mag oplopen, verschil mag maken. Mijn liefdevolle attitude, analytische vermogen, intense nieuwsgierigheid en kritische, soms confronterende houding maken me tot een coach/trainer die impact heeft.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest