Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Gerrita van Lith​
HSK coach voor kinderen en ouders en leerkracht basisonderwijs.

HerKenSensitief
Telefoon: 06 – 36 36 44 99
E-mailadres: info@herkensensitief.nl
Website: www.herkensensitief.nl

Specialisatie: Hoogsensitieve kinderen. Ik begeleid ouders en kinderen rondom hooggevoeligheid.

Aletta Dijkstra

Aanpak

Na het eerste contact, telefonisch of via de mail, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Ouders kunnen hun hulpvragen aangeven en samen vullen we verschillende vragenlijsten, o.a. de HSA (hoogsensitiviteitsanalyse) in. Tijdens de vervolgafspraak bespreken we samen de uitgewerkte analyse. Aan de hand daarvan bepalen we met elkaar het eventuele vervolgtraject, passend bij de behoefte van de ouders en hun kind.

Dit kan variëren van het geven van informatie over hooggevoeligheid en de werking van het hoogsensitieve brein, het geven van handvatten in aanpak (thuis en op school) tot aan de slag gaan met het kind tijdens een aantal sessies.

Missie

Een betekenisvolle bijdrage leveren in de hulp aan ouders en kinderen om de eigenschap hooggevoeligheid de herkenning en erkenning te geven die het verdient.

Over Gerrita

Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen.

Door mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs kan ik mijn ervaring rondom het werken met en begeleiden van kinderen en het onderhouden van oudercontacten inzetten, om ouders en kinderen te helpen met hun hulpvragen rondom hoogsensitiviteit.

Dat ik, naast het werken in het reguliere basisonderwijs, ook deze specifieke ondersteuning kan bieden als HSK-coach aan ouders en hun kind geeft mij veel voldoening.

 

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest