Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Hélène Zack
Kindercoach

Praktijk Ruggespraak
Telefoon: 06 – 46 21 68 94
E-mailadres: h.zack@praktijkruggespraak.nl
Website: www.praktijkruggespraak.nl

Specialisatie: Coaching en Begeleiding van gezinnen en jongeren met autisme of hsp

Aanpak

Je wilt als ouder dat je kinderen goed in hun vel zitten, blij, vrolijk en onbezorgd zijn.  Maar soms is dat niet zo. Ook al weet je dan niet overal een antwoord op, als ouder ken jij je kind het best.
Daarom kijken we samen wat je kind en jullie nodig hebben en geef ik naast kennis en handvatten, bied ik je ook een luisterend oor.

Ik geloof er in dat wanneer we onze kinderen leren zichzelf te kennen, te vertrouwen op zichzelf en aandacht hebben voor wat zij nodig hebben, zij uiteindelijk al hun kwaliteiten kunnen ontwikkelen. Ongeacht van wat zij later worden. Maar ík ga voor evenwichtige, tevreden volwassenen. Omdat we uiteindelijk allemaal onszelf willen zijn. Ruggespraak; even een steuntje in de rug; samen kunnen sparren, overleggen, je hart luchten, nieuwe kennis en inzichten op doen. En dan weer op eigen kracht verder kunnen. Want hulp is als een passerend schip. Die gaat voorbij.

Over Hélène

Toen mijn oudste ging studeren begon het bij mij te kriebelen…ik wilde ook weer studeren en ging omscholen. Als moeder van kinderen met autisme en hoog gevoeligheid was de studierichting voor mij niet moeilijk kiezen. Hier lag mijn hart. Van kinderontwikkelingspsychologie naar pedagogische gezinsbegeleiding tot en met autisme en hoog sensitiviteit. Ik wilde graag een goede basis. Want omdat ik zelf ervaren heb hoe opvoeden van deze kinderen anders kan zijn wil ik graag andere ouders, een steuntje in de rug geven.

 

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest