Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Jacqueline Verbeek Kas
HSP Coach

Gewoon Vrouw Zijn
E-mailadres: info@gewoonvrouwzijn.nl
Website: www.gewoonvrouwzijn.nl

Specialisatie: Met echte aandacht en een luisterend oor ben ik er voor de hooggevoelige vrouw met haar verhaal, uitdagingen en problemen. Samen gaan we wandelingen, schrijven en creatieve werkvormen inzetten om haar behoeftes en wensen om te zetten in doelen en een stappenplan te maken dat bij haar past.

Ieder traject is anders omdat ieder hooggevoelige vrouw uniek is, daarom bekijk ik per traject welke gereedschappen het meest geschikt zijn.

Jacqueline Verbeek Kas

Aanpak

​Als HSP-coach is mijn begeleiding gericht op ‘wat als alles mogelijk is?’

Tijdens het traject krijg je meer inzicht in jezelf als hoogsensitief persoon en wat jouw wensen zijn voor jezelf. Jouw eigenschap hoogsensitief met de daarbij behorende talenten en valkuilen brengen we in kaart, zodat je leert jezelf te kennen en te
begrijpen en hoe je jouw mooie talenten voor jezelf in kunt zetten.

Missie: Als hoogsensitief persoon ben je vaak gericht op de ander en pas je je voortdurend aan, aan wat je denkt dat de ander van je verwacht. Dit gaat vaak ten koste van jezelf. Je weet niet meer wat je zelf echt wilt en wie je zelf bent. Jouw hoogsensitiviteit zit je meer in de weg dan dat je er juist profijt van hebt.

Ik laat je zien dat je vanuit liefde voor jezelf, jezelf gaat omarmen, betere keuzes gaat maken, waardoor je meer plezier ervaart en happy wordt. Hierdoor word je ontspannen, krijg je vertrouwen in jezelf en heb je veel meer energie.

Zodat jij je weer lekker hooggevoelig voelt!

Over Jacqueline

In ons gezin zijn we alle vier hooggevoelig en dit uit zich weer zeer divers. Zo help ik graag iedereen die dat nodig heeft en sta ik voor iedereen klaar. Hierin heb ik moeten leren om dat gedoseerd te doen zonder mijzelf te verliezen. Ik ben enthousiast en vrolijk en geniet van de natuur. Ik ben creatief en kan goed luisteren. Op zijn tijd geniet ik van rust, even alleen met mijn gedachten.

In 2015 ben ik begonnen met het coachen. Voor mij is toen mijn wandeling begonnen en onderweg heb ik allerlei ervaringen en verschillende gereedschappen verzameld die ik in de trajecten verwerk.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest