Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Katja Wicherink​
HSP/HSK coach, verlies en rouw begeleider.

Reis naar eenvoud
E-mailadres: katja@reisnaareenvoud.nl
Website: www.reisnaareenvoud.nl

Specialisatie: Coach voor volwassenen die zichzelf op een dieper niveau willen leren kennen en begrijpen.
Ook coach ik (HSP) ouders die hun hoogsensitieve kind beter willen begrijpen en begeleiden. En ik bied begeleiding bij verlies en rouw.
Ik heb talrijke methodes geïntegreerd in mijn manier van werken. O.a: NLP, NEI, CZB (de invloed van conceptie, zwangerschap, bevalling en prille babytijd op je leven) , ACT en de modellen van Esther Bergsma.

Katja Wicherink

Aanpak

Samen onderzoeken we wat je op dit moment in je leven nodig hebt.
Ik ga je meenemen naar onbewuste lagen. We gaan met aandacht naar alle gedachten die door je hoofd gaan, alle emoties die je voelt en alle reacties die je lijf merkt. Door je inzichten te geven in je eigen handelen en de oorsprong ervan, kun je bepaalde patronen, gedachten en gedragingen gaan doorbreken.

Missie

Misschien gaat onze reis niet zozeer over iets worden. Misschien gaat het erom je te ontdoen van alles wat je niet echt bent, zodat je juist kunt zijn wie je bedoeld was. –Paulo Coehlo

 

Over Katja

Ik ben Katja Wicherink, samen met mijn partner, zoon en dochter woon ik in Gendringen.
Twintig jaar werkte ik met liefde en toewijding in de gezondheidszorg. Helaas teveel op de automatische piloot, bleek later; ik raakte burn out.

Doordat ik naar mezelf ging kijken, kwam ook het besef dat mijn hoogsensitieve eigenschap een grote rol in mijn leven speelt. Hier moest ik beter mee leren omgaan. Als mens en vooral als moeder. Dit was een inspirerende zoektocht en er ging een nieuwe wereld voor me open. Een wereld waar ik me met liefde in ondergedompeld heb. En dat doe ik nu ook professioneel met Reis naar eenvoud.

Dat ik graag anderen help, daar is niets aan veranderd. Het is voor mij enorm inspirerend om te zien dat ik anderen ook inzichten kan geven die mij enorm geholpen hebben.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest