Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Kristien Taelman
HSP-coach / HSP-trainer

Sea You Coaching
Telefoon: +32 (0)476 44 55 93
E-mailadres: kristien@sea-you.be
Website: www.sea-you.be

Specialisatie: Ondersteuning ouders van hoogsensitieve kinderen. Ondersteuning hoogsensitieve volwassenen (persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk, …)

Aanpak

Ik help HSP’s in het terugvinden van hun eigen, unieke kern. Wie zichzelf terugvindt, voelt een enorme levenskracht en gaat het leven eenvoudiger en weerbaarder tegemoet.

Daarnaast leer ik ouders de behoeften van hun prachtige, gevoelige kind(eren) te (h)erkennen en door kleine aanpassingen in de omgeving een warm en veilig nest te bieden. Want wat is er mooier dan een sensitief kind dat zijn unieke weg vindt en onbekommerd zichzelf mag zijn.​

Missie

Het mooiste wat je kunt worden is je unieke zelf.

Over Kristien

Ik ben Kristien, 45 jaar, HSP, gehuwd en mama van een hoogsensitieve dochter van 5.

Sinds 2005 ben ik gefascineerd door het persoonlijkheidskenmerk hoogsensitiviteit. Wat begon als een zoektocht vanuit mijn eigen ervaringen en bekommernissen als HSP, mondde uit in tal van opleidingen en bijscholingen.

Ik ben erg positief ingesteld en streef er steeds naar kinderen en volwassenen met een constructieve aanpak te ondersteunen.

Mijn doel is HSP’s te helpen hun unieke krachten te ontdekken. Daarnaast werk ik samen met mijn cliënten aan een gezonde life-work balance, zodat ze de lasten van een overprikkelende wereld minder ervaren.

Kortom: HSP’s laten stralen, dat is mijn ultieme missie als coach.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest