Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Lianne van den Berg-Weitzel
Studentendecaan, trainer, HSP coach

Solanis
E-mailadres: lvdbergweitzel@gmail.com
Website: www.solanis.nl

Specialisatie: Studenten en onderwijsprofessionals.

“Ergens in elk van ons wacht de zon, bereid om te gaan stralen, op onze uitnodiging…”

Lianne van den Berg-Weitzel

Aanpak

​Ik werk graag met wat zich aandient en wat past bij diegene die ik begeleid. Daarbij zet ik tools in vanuit NLP, ACT, RET en gebruik ik wanneer passend creatieve werkvormen. Zowel fysieke als online begeleiding is wat mij betreft een optie.

Missie

Solanis betekent ‘Puur Zon’ en is een vertaling van mijn visie dat ieder mens gaat stralen als diegene leeft vanuit zijn/haar eigen waarden, kwaliteiten en talenten.

Over Lianne

Na een pittige burn-out en daarvóór en ook daarna nog meerdere burn-outachtige ervaringen, viel bij mijzelf eindelijk het kwartje dat mijn hoogsensitiviteit hier wellicht een belangrijke rol in speelde. Hieruit ontstond de wens om anderen de begeleiding te bieden die ik zelf in die periode niet kon vinden. Nu ondersteun ik vanuit mijn rol als studentendecaan, trainer en HSP coach mensen zichzelf beter te leren kennen en van daaruit persoonlijke en professionele keuzes te maken die beter bij hen passen. Hierbij heb ik een focus op begeleiding van hoogsensitieve studenten en onderwijsprofessionals.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest