Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Linda Ronde

Ik ben een sociaal, vriendelijk en positief mens met een grote nieuwsgierigheid naar de wereld en de mensen om me heen. Ik wil graag weten waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze bepaalde keuzes wel of niet maken.

Mijn eigen hooggevoeligheid heb ik niet altijd makkelijk gevonden, maar inmiddels zie ik dat deze eigenschap me veel meer brengt, dan dat het lastig voor me is. Door over dit onderwerp te schrijven wil ik meer bewustwording creƫren en anderen motiveren en inspireren iets moois te maken van hun leven. We hebben het immers vaak zelf in de hand.

In 2012 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik heb ervaring opgedaan als vertrouwenspersoon jeugdzorg en in het werken met mensen met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Als voorbereiding op het starten van mijn eigen coachingspraktijk heb ik me laten bijscholen in Acceptance and Commitment Therapy, coaching bij hoogsensitiviteit en coaching bij angst. Ik ben auteur en blogger & Lifecoach bij NewVision Coach in Groningen. Kijk ook eens op mijn website https://thesouljourney.nl/

 

 

 

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest