Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Margrit Elmendorp
Braincare

Braincare
Telefoon: 0164 – 722 90 80
E-mailadres: info@brain-care.nl
Website: www.brain-care.nl

Specialisatie: Kinderen van 4 tot 18 jaar, maar ook volwassenen

Aanpak

Bij start hebben we een anamnesegesprek met gerichte vragenlijsten, testen en we meten een QEEG, zodat we een duidelijk beeld krijgen met een resultaatgerichte aanpak. We formuleren samen de doelen waaraan we gaan werken.

Een voorbeeld: M krijgt inzicht in de werking van haar hoogsensitief brein, zodat ze leert om op tijd te schakelen naar rust, waardoor ze geen stress ervaart.

Van briesen naar bruisen

Over Margrit

Vanuit mijn werk als kinderverpleegkundige heb ik het gebruik van medicijnen, zoals Ritalin sterk zien toenemen. Ik was ervan overtuigd dat ik kinderen zonder medicijnen kon helpen. Ik startte met opleidingen. Orthomoleculaire geneeskunde, brain therapy, beelddenken en hoogsensitief. Waardoor ik een unieke aanpak ontwikkelde. We zetten met kwaliteit, liefdevol en inspirerend een kind terug in zijn eigen kracht. Een kind, dat niet lekker in zijn vel zit, leerproblemen heeft, een diagnose heeft of aandacht en concentratie problemen heeft, kan bij Braincare terecht. Braincare ondersteunt, begeleidt, coacht, maar bovenal traint de hersenen met hulp van een objectief meetinstrument, zodat er een blijvende verandering plaatsvindt. Zonder medicatie.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest