Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Marijke Ivangh

Ik ben Marijke Ivangh, geboren in 1982. Ik ben al mijn hele leven hooggevoelig en heb dat het grootste gedeelte van mijn leven als last gezien. Ik werd angstig genoemd en was enorm onzeker. Vroeger was er nog geen term voor, maar toen ik hoorde van HSP, viel alles op z’n plek. Sindsdien heb ik vele boeken, artikelen en tijdschriften over dit onderwerp gelezen. Ik heb een opleiding gevolgd tot HSP coach en ook op het gebied van intuitieve en persoonlijke ontwikkeling heb ik cursussen gevolgd. Tevens heb ik een opleiding gedaan tot verpleegkundige en ben ik werkzaam geweest als Wmo- consulent.

Ik ben ook moeder van twee dochters, waarvan tevens begeleidster van mijn jongste dochter, die een zeldzame vorm van thalamusschade (hersenschade) heeft.

Nu ik beter in balans ben, en meer begrijp van mijn hooggevoeligheid, wil ik anderen helpen in hun zoektocht naar omgaan met hun hooggevoeligheid en met meer bewustwording. En dat is een pad met vallen en opstaan is mijn ervaring. Maar zeker de moeite waard!

De artikelen die ik schrijf over hooggevoeligheid en bewustzijn kun je vinden op www.mijnbijzonderewereld.nl

Liefs Marijke

 

Marijke Ivangh

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest