Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Marloes Lurvink
Arts, Hypnotherapeur, Blogger

Bijzonderfijn​, Breda
Telefoon: 06 – 10 18 80 29
E-mailadres: marloes@bijzonderfijn.nl
Website: www.bijzonderfijn.nl

Specialisatie: Ik behandel volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar waarbij ik hypnotherapie als techniek gebruik

Marlous Lurvink

Aanpak

Ik werk met hypnotherapie omdat ik dat een fantastische methode vind, waarbij je heerlijk kan ontspannen en tegelijkertijd het onderbewustzijn kan bereiken en je tot mooie inzichten kan komen. Wil je leren met je eigen hooggevoeligheid om te gaan, wil je tot inzichten komen hoe je met je hooggevoelige kind kan omgaan of heeft mogelijk de psyche een invloed op je klachten (psychische of lichamelijke klachten), dan is er een grote kans dat hypnotherapie je verder kan helpen.

Missie

Als ik jouw leven en mijn leven mooier maak, ben ik heel gelukkig. (bron Ali B)

Over Marloes

Ik heb gewerkt als arts (specialist ouderengeneeskunde, arts met obesitas en eetstoornissen en met anorexia en eetstoornissen). In een heftige fase van mijn leven waarin mijn moeder ziek werd en uiteindelijk overleed en ik in diezelfde periode drie geweldige (hooggevoelige) kinderen kreeg, kwam ik erachter dat er meer is in het leven. Dit heeft mij doen besluiten om mijn passie te gaan volgen.

Ik ben naast mijn werk opleidingen gaan volgen, een opleiding tot transformatietherapeut (een soort Oosterse psychologie), hypnotherapie en de opleiding tot HSK-coach. En ik heb de stap genomen om mijn werk op te zeggen en voor mijn eigen praktijk te gaan en daarnaast een blog te gaan schrijven.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest