Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Natasja Esmeijer-van Mullem
Brein coach

Beeldig Brein, Zelhem
Telefoon: 06 – 15 11 20 21
E-mailadres: info@beeldigbrein.nl
Website: www.beeldigbrein.nl/

Specialisatie: Kinderen (basisschool en voortgezet onderwijs) die leerproblemen ondervinden door anders denken.

Volwassenen voor begrip en inzicht in hooggevoeligheid en/of bijvoorbeeld tijdmanagement.
Cursussen voor inzicht en begrip in denken met je rechterhersenhelft.

We kijken naar hoe jouw brein werkt en hoe jij het beste kunt leren zodat je weer zelfstandig mee kan komen in de les op jouw eigen niveau. Ik maak o.a. gebruik van Ik-leer-anders, braingym, Jamararekenen en de BABA-methode voor hooggevoeligheid.

Aanpak

Tijdens het intake gesprek(met ouder) gaan we op zoek naar jouw leerstijl en wat er wel en niet goed gaat. We gaan gericht aan de gang met jouw leerproblemen. We gaan daarbij uit van jouw hele brein en zetten je sterke kanten in om de mindere kanten te versterken. Door inzicht en begrip leer je omgaan met hoe jij denkt en leert.

Missie

Leren op joùw manier.

Over Natasja

Ik ben moeder van 2 hoogsensitieve kinderen die op school problemen ondervonden met hun eigen manier van leren. Omdat ze te goed scoorden kregen ze geen hulp en ben ik zelf op zoek gegaan naar een oplossing voor hun leerstijl. Door een aantal visies (ik-leer-anders, dominantiepatronen, braingym, BABA)samen te voegen heb ik inmiddels veel inzicht in hoe een rechts brein werkt en welke problemen je daarbij tegen kunt komen.

Ik vind de werking van een brein ontzettend interessant en vind het erg leuk om steeds weer de uitdaging aan te gaan om te kijken hoe elk kind anders is en toch uiteindelijk weer op school kan presteren juist door zichzelf te blijven. Door begrip en inzicht en de juiste leermethode is er heel veel mogelijk.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest