Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Niese Klaziena van der Weij
HSP en HSP coach, onderwijs en opvoedkundig adviseur/coach/docent

Niese Klaziena
Telefoon: 06 – 10 69 84 99
E-mailadres: info@nieseklaziena.nl
Website: www.nieseklaziena.nl

Specialisatie: Hooggevoeligheidsdeskundige voor volwassenen en kinderen. Onderwijs en opvoedkundig advies. Persoonlijke coaching en advisering.

Aranne Huisman

Aanpak

Allereerst wordt er samen met de persoon gekeken of er sprake is van hoogsensitiviteit. Om dit te kunnen vaststellen wordt er gebruik gemaakt van een HSP-analyse van Esther Bergsma. De analyse brengt in kaart op welke gebieden de hooggevoeligheid zichtbaar is. Om deze hooggevoeligheid zichtbaar te maken wordt er gebruik gemaakt van het Z kwadrant of het BABA model. Zo wordt er meer inzicht gegeven en bewustwording van je hoogsensitieve eigenschap

Daarna wordt er inzicht gegeven in de term hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid, zodat de volwassene of het kind de eigenschap beter kan begrijpen.

Tenslotte wordt er inzicht gegeven in de patronen van de persoon en wordt de persoon bewust gemaakt van zijn of haar talenten.

Missie

Het is mijn bedoeling om mensen in hun kracht te zetten.

Over Niese Klaziena

Mijn naam is Niese Klaziena van der Weij. In 2024 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Na alle opgedane levenservaringen en werkervaring in het onderwijs werd het voor mij tijd om een nieuw pad in te slaan.

Met veel enthousiasme heb ik als leerkracht op verschillende basisscholen gewerkt en in gevarieerde groepen voor de klas gestaan. Tijdens deze periode zag ik ook meerdere kinderen die worstelden met hun identiteit, hun eigenwaarde en hun gevoelswereld en de impact die dat heeft op deze kinderen. Ook zag ik ouders met zorgen en vele vraagtekens over het welbevinden van hun kind. Gaandeweg wilde ik meer voor deze kinderen en hun ouders kunnen betekenen.

Naast leerkracht ben ik ook remedial teacher, Ik leer leren trainer, luisterkindwerker, Reiki master, HSP en HSK coach.

Ik ben een gedreven persoon met een open houding, die mensen en kinderen een fijn en goed gevoel kan geven en kan begeleiden in hun ontwikkeling.
Hierbij gebruik makend van een sterk analytisch vermogen. Ik ben betrouwbaar, sociaal, oprecht en heb een groot empathisch vermogen. Ik kan zonder oordeel en zonder eigen belang naar een ander luisteren. Ik stel mensen op hun gemak en geef ze zelfvertrouwen en zet ze in hun kracht. Ik maak mensen bewust van hun kunnen. Daarnaast zie ik wat iemand nodig heeft, wat iemand zijn valkuilen zijn en wat iemand zijn talenten zijn. Ik weet de vinger op de zere plek te leggen en een eerlijk welgemeend advies te geven.

Met mijn vriendelijkheid, geduld en rust kan ik anderen een steun in de rug bieden. Daarnaast ook een duwtje in de rug als dat nodig is.

Ik ben in staat om mensen oprechte feedback te geven. Ik vind het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten. Dat ze als persoon gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Kortom een liefdevolle en oprechte aandacht voor de medemens!

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest