Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Rebecca van Noort
Coach voor kinderen, jongeren en ouders.

To Grow Coaching
Telefoon: 06 – 51 63 36 93
E-mailadres: info@togrowcoaching.nl
Website: www.togrowcoaching.nl

Specialisatie: Ik coach ouders én kinderen (8 t/m 18 jaar) om te leren omgaan met hooggevoeligheid.

Mijn expertise is o.a. het lezen van kindertekeningen, om zo leerkrachten en ouders inzage te geven in de ontwikkelingsfase en hulpvraag van kinderen.

Ook ben ik gecertificeerd Rots en Water weerbaarheidstrainer, algemeen en schoolbreed opgeleid.

Aanpak

Wij gaan er voor zorgen dat jullie kind weer lekker in zijn vel komt te zitten. Samen met jullie kind ga ik werken aan een positief zelfbeeld. Ik help je kind om inzicht te krijgen in zijn of haar gevoeligheid, en hoe je omgaat met al die prikkels en emoties. Om zijn/haar gevoel goed te benoemen. Om aan te geven wat zijn of haar grenzen zijn, en om voor zichzelf op te komen. Om eventueel de lat minder hoog te leggen. Daardoor krijgt je kind meer zelfvertrouwen. En jij leert je kind steeds beter begrijpen, zodat je jouw kind hierbij beter kunt begeleiden.

Missie

Je moet het je niet zo aantrekken.’ ‘Jij bent zo sociaal, ik wou dat ik daar de helft van had.’
Dat zijn zinnen die ik vroeger vaak te horen heb gekregen. Als (hoog)gevoelig kind stond ik open voor sferen en energieën van anderen en de omgeving. Men vond mij vaak te betrokken of te gevoelig. Gevoelens die voor mij duidelijk waren maar door anderen niet werden begrepen. Met als gevolg dat ik mezelf kwijtraakte en mijn grenzen moeilijk kon aangeven.

Over Rebecca

Ik run nu al een aantal jaar met heel mijn hart mijn eigen praktijk, To Grow Coaching. Door de jaren heen heb ik mijn gevoeligheid weten om te buigen van opgave naar gave. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en intuïtie, dat is mijn kracht. Deze kracht wil ik inzetten om kinderen, jongeren en hun ouders verder te helpen met waar ze op dit moment tegen aanlopen. Ik zeg wel eens gekscherend dat ik wou dat ik iemand zoals ik had ontmoet toen ik vroeger klein was…

Elk kind verdiend de beste versie van zichzelf!

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest