Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Sabiene Seip
HSP-coach & mindfulnesstrainer

NeverMindzz, Assen
Telefoon: 06 – 30 34 14 10
E-mailadres: info@nevermindzz.nl
Website: www.nevermindzz.nl

Specialisatie: Kinderen vanaf 9 jaar, ouders en volwassenen

Aanpak

Hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap. Maar het maakt je ook gevoelig voor overprikkeling. Huilbuien, boosheid, je terugtrekken… gewoon niet lekker in je vel zitten. Overprikkeling kun je voorkomen en ik help jou of je kind daar graag bij! Ik maak een programma-op-maat en gebruik daarbij o.a. mindfulness en yoga, de BABA-methode en de nieuwste wetenschappelijke kennis over hoogsensitiviteit. Samen overprikkeling de baas!

Missie

Mijn missie is om meer bekendheid te geven aan hoogsensitiviteit en aan de wetenschappelijk bewezen positieve resultaten van mindfulness op overprikkeling en stressgerelateerde klachten.

Over Sabiene

Sabiene Seip (1973) is getrouwd, moeder van drie hoogsensitieve tieners en zelf ook hoogsensitief. Na een burnout kwam ze in aanraking met mindfulness en yoga. Ze ontdekte hoe het haar volle hoofd weer leeg maakte en hoe de stress uit haar lichaam verdween.

Het was de start van haar eigen praktijk voor mindfulnesstrainingen & HSP-coaching. Daarvoor volgde ze o.a. de opleidingen tot mindfulnesstrainer (kinderen en volwassenen), HSK-coach, docent kinderyoga en ‘Yoga for the special Child’ (yoga met een beperking).

Naast haar eigen praktijk is ze ruim 20 jaar werkzaam als communicatieadviseur in het bedrijfsleven en de zorg. Ook geeft ze mindfulnesstrainingen op het werk.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest