Hoogsensitief.NL begrijpt en begeleidt hoogsensitiviteit

Sabiene Seip
Antistresscoach voor HSP

NeverMindzz, Assen
Telefoon: 06 – 30 34 14 10
E-mailadres: info@nevermindzz.nl
Website: www.nevermindzz.nl

Specialisatie: volwassenen en jongeren (12+)

Sabiene Seip

Aanpak

Hoogsensitiviteit is een prachtige eigenschap, en maakt je tegelijkertijd gevoeliger voor stress. Ben je regelmatig overprikkeld, dan kan dat leiden tot chronische stressklachten. Je herkent het waarschijnlijk aan oververmoeidheid, een vol hoofd, een kort lontje of huilbuien, pijnlijke spanningsklachten in je lichaam, angst, slecht slapen en/of hyperventilatie. Ga je ondanks die stressklachten door, dan kun je uiteindelijk overspannen of burn-out raken. Het kost je lichaam dan heel veel tijd om te herstellen en soms kom je helemaal niet van alle klachten af. Zoek daarom op tijd professionele hulp!

Ik begeleid hoogsensitieve volwassenen en jongeren (HSP en HSP/HSS) bij een grondig herstel van hun stressklachten en naar een ontspannen, leuk leven volop energie. Dat doen we samen in jouw tempo, met eerst aandacht voor je fysieke herstel en daarna voor de oorzaken (mentaal). Zo voorkom je dat je opnieuw in jouw valkuilen als HSP trapt. Daarnaast leer ik je graag de kwaliteiten van jouw hoogsensitiviteit inzien, waarderen en benutten.

Daarvoor gebruik ik uiteenlopende methoden die bewezen werken, waaronder mindfulness, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), ademcoaching en hypnotherapie. Uiteraard in lijn met de nieuwste wetenschappelijke kennis op HSP-gebied. Precies op maat voor jou en passend bij de ernst van jouw stressklachten.

Over Sabiene

Sabiene Seip (1973) is getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en zelf ook hoogsensitief (HSP/HSS). Na een burn-out gooide ze haar roer helemaal om en liet zich omscholen. Het was de start van haar eigen praktijk als Antistresscoach voor HSP. Ze is erkend Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT, ACT-therapeut, ademcoach en hypnotherapeut.

Missie

Mijn missie is om hoogsensitieve mensen te begeleiden naar een ontspannen, leuk leven en volop energie.

Contactgegevens

Hoogsensitief.NL is onderdeel van WerkZorgCombinatie
Maasstraat 48, 9406RC Assen
0592 - 861 792
info@hoogsensitief.nl
KvK: 54443393
BTW: NL001469547B03

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Pin It on Pinterest