Positieve aandacht voor hoogsensitiviteit tijdens Week van de HSP

Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen hoogsensitieve personen (HSP) een week lang de kennis over hun eigenschap vergroten en meedoen aan allerlei interessante (online) evenementen. Van 13 tot en met 19 juni bieden tientallen professionals in Nederland en België webinars, workhops, e-books, stiltewandelingen en diverse kortingsacties aan. Alle activiteiten staan gebundeld op www.weekvandehsp.nl

Initiator is de Nederlandse kerngroep HSP-professionals die hooggevoeligheid een bredere bekendheid wil geven.
De week wordt georganiseerd door:
Esther Bergsma – Hoogsensitief.NL
Eva Pama – Hooggevoelig heel gewoon
Saskia Klaaysen – Anahata coaching
Josja Koelink – De Maskerbloem.

Onbekend 

Nog steeds weten veel mensen niet wat hoogsensitiviteit daadwerkelijk inhoudt. Dit geldt voor zowel het brede publiek (20% van de bevolking is namelijk hoogsensitief) als professionals in bijvoorbeeld onderwijs, zorg en Human Resource. Hoogsensitiviteit is een eigenschap waarbij mensen meer prikkels waarnemen en die informatie diepgaand verwerken. Dat heeft voor-en nadelen. HSP verdienen begrip en (desgewenst) de juiste begeleiding om hun rijke talenten te ontplooien.

Activiteiten

De Week van de HSP biedt iedereen de mogelijkheid kennis te maken – dan wel de verdieping te zoeken – met deze eigenschap en haar voor- en nadelen. Er zijn vele informatiesessies op diverse niveaus, downloads (boekjes, gidsen, kaartensets, infographics enzovoorts), coachingsmogelijkheden en allerlei cadeautjes (mindfulnesspakket, Bach bloesem, massage). Kortom; een week lang het volle licht op hoogsensitiviteit.

Gratis

Hoogsensitief.NL doet mee met een aantal gratis producten.

 • Gratis boek bij bestelling vanaf 35 euro
  Deze actie is afgelopen.

 

 • Gratis Download e-book Infographics
  Deze actie is afgelopen.

 

 • Gratis HSP-Kennis-Quiz
  Test hoeveel jij weet over hoogsensitiviteit. Hoe meer je goed hebt, hoe moeilijker de vragen worden. Kan jij de maximale score halen? Start hier de Quiz.

 

 • Gratis Factsheet Wetenschap
  Alles wat iedereen zou moeten weten over hoogsensitiviteit op één factsheet. Overzichtelijk. Makkelijk te delen. Factsheet wetenschap is gratis te downloaden.
  Lees ook het blog met 15 wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Alle belangrijke inzichten op een rij.

 

 • Gratis boek bij winactie
  Op instagram @hoogsensitief.nl hebben we regelmatig acties.

 

Hopelijk dragen we met elkaar bij aan het verminderen van het taboe op hoogsensitiviteit!

Please follow and like us:

Pin It on Pinterest