Ben jij een Hoogsensitieve coach of therapeut? Probeer je het beste uit andere mensen te halen, en vergeet je jezelf soms? Heb je het gevoel dat je je praktijk beter op zou kunnen zetten zodat je meer resultaat zou bereiken met minder inspanning?

Highly Sensitive Therapist

Ik vlieg naar Santa Cruza, USA voor een vierdaagse speciaal voor hoogsensitieve therapeuten. De lessen die ik daar leer, deel ik graag met jou. Je kunt me volgen op mijn Facebook-pagina voor dagelijkse video’s en/of inschrijven voor mijn maillijst voor een samenvatting (zie elders op deze pagina).

University of California

De training vindt plaats in de gebouwen van de University van California locatie Santa Cruz. De hoofdspreker is dr. Elaine Aron. Zij is de pionier op het gebied van Hoogsensitiviteit en vertelt over de laatste inzichten die je moet weten als hoogsensitieve coach.

Elaine Aron

Ik ben haar ontzettend dankbaar voor al het werk dat zij voor hoogsensitieve mensen heeft gedaan. Ze heeft zoveel betekend voor heel veel mensen. En ik voel me zo vereerd dat ze een prachtig voorwoord schreef in mijn boek. Ik kijk er dan ook naar uit haar te gaan ontmoeten! En ik deel natuurlijk haar informatie met jullie.

Gebruik je kracht voor je bedrijf

Annie Schuessler gaat ons helpen onze talenten als hoogsensitieve therapeut te gebruiken om een geweldige praktijk op te bouwen. Veel coaches, therapeuten en andere zorgverleners zijn vooral gericht op het helpen van hun klant. Heel goed natuurlijk. Maar het is moeilijk daar een goed bestaan van op te bouwen. Zij spreekt over het opbouwen van een financieel goedlopende praktijk. Haar workshop gaat vast veel interessante inzichten opleveren.

Compassie en perfectionisme

Als hoogsensitief persoon zien we snel wat nog beter kan. Daardoor schieten we soms door in perfectionisme. Julianne Schroeder deelt transformationele tools om perfectionistische overtuigingen los te kunnen laten en jezelf volop te accepteren. Ik werk in mijn praktijk veel met deze thema’s, maar ik weet dat ik soms zelf ook nog door perfectionisme in de greep wordt gehouden. Ik ben benieuwd naar haar aanpak.

Jezelf zichtbaar maken

Het gaat in deze workshop niet om jezelf zichtbaar maken op social media, maar nog een stap ervoor. Hoe laat je jezelf echt zien? Zodat je nog beter contact kunt maken. Malaena Waldman leidt deze workshop.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere sessies.

Reis

Ik kijk er naar uit deze reis te maken (en vind het tegelijkertijd ook spannend om alleen zo’n trip te maken). Als ik naar het programma kijk is het ook een reis voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik neem jullie graag mee op deze (metaforische) reis. Via Facebook zal ik inzichten delen in video’s. Korte filmpjes waarin ik steeds één punt belicht. Zodat je mee kan reizen, kunt leren en meebeleven vanachter je scherm. Wil jij als hoogsensitieve coach of therapeut ook groeien? Volg mij dan op mijn reis. Like mijn FB-pagina (en zet de meldingen aan) en/of schrijf je in op mijn algemene maillijst.

Tips

Ik ga in de video’s zoveel mogelijk praktische tips verwerken. Over welke onderwerpen zou jij graag meer willen weten? Dan probeer ik die onderwerpen in de video’s verwerken.

 

Please follow and like us:

Pin It on Pinterest