Wil jij kans maken op dit uitgebreide HSP pakket? Eind november verloot ik dit pakket met onmisbare HSP informatie zodat jij met de feestdagen iemand kan verrassen. Of gun je het jezelf?

 

HSP Pakket

Voor iedereen die Hoogsensitief is, een Hoogsensitieve partner heeft en/of ouder/verzorger is van een Hoogsensitief Kind is dit een geweldig pakket. Het bevat essentiële informatie om Hoogsensitiviteit beter te begrijpen en een aantal leuke cadeautjes.

Verloting

Ik wil graag kennis over Hoogsensitiviteit verspreiden. Daarom verloot ik eind november dit uitgebreide HSP Pakket ter waarde van ruim €75,=.

In dit pakket vind je onder andere:

Sensitive the Movie

Deze DVD brengt prachtig de eigenschap Hoogsensitiviteit in beeld. Elaine Aron wordt geïnterviewd over haar eigen ervaringen en haar kennis op dit terrein. Daarnaast komen er nog ongeveer twintig wetenschappers en ervaringsdeskundigen aan het woord. Zij vertellen over het Hoogsensitieve Brein, over opvoeden van een hoogsensitief kind en over Werk en Roeping.

De speelduur is ruim een uur en er zijn Nederlandse ondertitels beschikbaar.

“Hoogsensitieve kinderen”

Mijn boek “Hoogsensitieve kinderen” is een praktische leidraad voor ouders en professionals zodat je hoogsensitieve kinderen beter kunt begrijpen en begeleiden. Je krijgt informatie over hoe overprikkeling, faalangst en lage eigenwaarde vaak ontstaan en aangepakt kunnen worden. En concrete handvatten in het omgaan met problemen ten aanzien van eten, spelen, slapen en school.

Ook is er aandacht voor hoogsensitieve kinderen die je minder snel herkent, doordat zij eigenschappen hebben die een versterkend of tegengesteld effect hebben. Hoe ga je bijvoorbeeld om met kinderen die steeds nieuwe sensaties nodig hebben? Wat zijn de uitdagingen van een extravert hoogsensitief kind en hoe kan je een dwingend kind het beste begeleiden? Al deze eigenschappen, en meer, komen aan de orde. Ook leer je de BABA-methode kennen.

Ik voel me zeer vereerd dat Elaine Aron voor dit boek het voorwoord schreef. Een zin uit haar lovende woorden: “[This book] is clear and easy to understand, providing parents and educators with a deeper understanding.”

Zintuig-vertroetelaars

In het HSP pakket vind je verder voor verschillende zintuigen een aangenaam product. Onder andere de Kwadrant-Kubus. Je kunt hiermee al knijpend je stress verminderen. Bovendien helpt het je herinneren aan de stappen uit het Z-kwadrant. Dit model ontwierp ik als geheugensteuntje om jezelf door lastige momenten te slaan.

Zelf-notie – begrijp waarom je zo reageert,
Zelf-acceptatie – heb compassie met je jezelf, in plaats van jezelf te bekritiseren,
Zelf-oriëntatie – maak contact met wat jij belangrijk vindt en tot slot
Zelf-activatie – pas als je je anders gedraagt, kan je een andere uitkomst verwachten.

Brein-in-beeld-kaart

Het Hoogsensitieve Brein werkt anders. HSP merken meer op, verwerken informatie diepgaander (nemen de tijd en zoeken naar de optimale optie) en hun reactie is intenser. Ik heb dat samengevat in de Brein-in-beeld kaart. Je krijgt deze erbij. Ook heel handig om de werking van jouw Hoogsensitieve Brein aan anderen te kunnen uitleggen.

Doe je mee?

Heb je iemand in gedachten aan wie je dit pakket graag zou willen geven? Of zou je hem zelf dolgraag willen hebben? Eind november is de verloting, zodat je hem voor de feestdagen in huis kunt hebben.

Om mee te doen volg je de Facebook-pagina en/of de Linked-In pagina van Hoogsensitief.NL. Onder dit bericht schrijf je wie je dit HSP-pakket (twv €75,=) gunt. En dat mag je ook zelf zijn. Wil je meer kans maken? Zorg dan dat meer vrienden jou taggen. Via Social Media en mijn nieuwsbrief maak ik de winnaar bekend. Schrijf je daar nog even voor in, als je je winst niet wilt missen. Inschrijven kan elders op deze pagina.

Ik wens je heel veel succes.

Wil je nu al meer weten over Hoogsensitiviteit? Lees dan één van de ruim 125 blogs op Hoogsensitief.NL

Please follow and like us:

Pin It on Pinterest